F1 2018 - Ungarsk Grand Prix: Hamilton igjen, Mercedes igjen - Formel 1
Formel 1

Lewis Hamilton (Mercedes) vant det ungarske Grand Prix i Hungaroring foran Ferrari Vettel og Raikkonen.

Som vi forventet Lewis Hamilton (Mercedes) Vant Ungarsk Grand Prix Alle "Hungaroring Fremover Ferrari di Sebastian Vettel e Kimi Raikkonen.

En suksess som gjorde at den britiske sjåføren kunne konsolidere sitt lederskap innen racing. F1 verden 2018... Takk også kamerat Valtteri Bottas, godt i de tre første kvartalene av løpet forsvarte seg mot angrep fra rivaler, men forfatteren i finalen av to for "dårlige" kontakter: en mot Vettel og den andre mot Ricciardo - noe som førte til en straff på ti sekunder.

1 F2018 verdensmesterskap - Ungarske Grand Prix-rapportkort

Sebastian Vettel (Ferrari)

Den andre, til tross for alt: til tross for at det ble for mye tid bortkastet på scoring og ved pitstopp, til tross for kontakten med Bottas og til tross for dårlig helse ultra myke dekk i den andre delen Ungarsk Grand Prix. Sebastian Vettel gjorde ingen feil iHungaroring men bare regn under kvalifiseringen forhindret dette ham fra å ta med seg en velfortjent seier: for den tyske føreren er dette den tredje pallen i de fire siste løpene som ble avholdt.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Un Ungarsk Grand Prix perfekt for Lewis Hamilton, mer og mer kommanderende F1 verden 2018... Takket være sin squire -jobb, har Bottas ganske enkelt vunnet sin tredje seier i sine fem siste Grand Prix. Men hvis det ikke hadde regnet i går under kvalifiseringen, hadde vi snakket om et annet løp: På lørdag, i tørt vær, var Ferrari uovervinnelig.

Daniel Riccardo (Red Bull)

Hvem sa dette i Ungarsk Grand Prix kan du ikke ta forbi? Alt 'Hungaroring Daniel Riccardo han begynte på 12. plass, endte på 16. plass etter kontakt i starten, var hovedpersonen i et flott comeback, ble berørt av Bottas og klarte likevel å overhale den finske sjåføren med Red Bull ødelagt på fjerdeplass. Det sjette løpet på rad falt av seierspallen, men for et løp ...

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Den eneste glansen Kimi Raikkonen skjedde i starten da han (uten hell) prøvde å forbi Bottas før han tok plass for lagkameraten Vettel. Han tvistet Ungarsk Grand Prix i kritisk tilstand (ute av vann) og diskret tok han den femte pallen på rad: en hendelse som ikke har skjedd siden 2007 (året for den eneste verdenstittelen vunnet "Iceman").

Ferrari

På den ene siden to biler til på pallen (for tredje gang i de fire siste Grand Prix), på den andre siden tapte løpet (også) i pits på grunn av for lang pit-stopp. I Ungarsk Grand Prix le Ferrari de var veldig raske, men påHungaroring det er vanskelig å alltid ha det bra hvis du ikke er foran alle.