F1 2019 - Hamilton vinner Canadian Grand Prix, straff for Vettel - Formel 1
Formel 1

Lewis Hamilton (Mercedes) vant Canadian Grand Prix i Montreal til tross for at han krysset linjen bak Vettel (straffet 5 sekunder for å ha dekket en motstander)

Lewis Hamilton vant også Kanadisk fastlege a Montreal с Mercedes til tross for å krysse målstreken bak Sebastian Vettel... Tysk sjåfør Ferrari Faktisk ble han bøtelagt med fem sekunder for å ha avsluttet mot en britisk motstander på runde 48.

Kreditt: Foto av Mark Thompson / Getty Images

Kilder: Foto av Charles Coates / Getty Images

Studiepoeng: Foto av Peter J. Fox / Getty Images

Bak ryggen til to utfordrere som kjemper for F1 verden 2019 er Charles Leclerc, tredjeplass med en mer konkurransedyktig rød enn vanlig.

1 F2019 verdensmesterskap - Canadian Grand Prix-rapportkort

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton han ville gjerne vinne på banen, og ikke på bekostning av en straffe som ble pålagt Vettel, men løpet går sånn.

For den britiske rytteren, mer og mer ledende F1 verden 2019 – Dette er den femte suksessen i de første syv løpene i mesterskapet.

Sebastian Vettel (Ferrari)

For å slå Hamilton i år må du være perfekt og Sebastian Vettel a Montreal Det var ikke. Den tyske føreren var en eksepsjonell spiller i kvalifiseringen i går (tok hjem stang), men en feil i løpet - som ikke ga plass til Hamilton på runde 48 - førte til en straff, som ble diskutert, men etter vår mening med rette. I tillegg var reaksjonen etter løpet lite moden, noe som tvang ham til å snu tegnene på første- og andreplass.

En fjerde pallplass i de siste fem Grands Prix er et positivt tegn (kombinert med den utmerkede fartsytelsen vist i denne. Kanadiske Grand Prix), men seier har manglet siden august i fjor.

Charles Leclerc (Ferrari)

Hastighet og spesifisitet: Dette kan oppsummeres som Kanadisk fastlege di Charles Leclerc.

Føreren fra Monaco har vunnet sesongens andre pallplass etter Bahrain, og i Frankrike skal han prøve å snappe fjerdeplassen i løpet. F1 verden 2019 Ferstappen.

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas det var ikke veldig konsistent Montreal: dårlig i kvalifiseringen, kjøpte seg fjerde i løpet og et bonuspoeng for rask tur.

Etter seks pallplasser på rad kom den finske raceren ut av de tre beste for første gang denne sesongen.

Ferrari

I dag Ferrari Etter mer enn syv måneders konkurranse på seierspallen viste de seg å være veldig konkurransedyktige: to single utøvere var på pallen.

Vettel er veldig rask i kvalifiseringen og i løpet (med en feil som kostet ham seieren) og en lett tredjeplass for Leclerc: Cavallino på vei oppover?