F1 - Vettel vinner British Grand Prix 2018 med Ferrari - Formel 1
Formel 1

Sebastian Vettel vant det britiske Grand Prix på Silverstone foran Hamilton og Raikkonen og styrket ledelsen i verdensmesterskapet i F1 2018.

Det var det Britisk fastlege spennende det han så seire Sebastian Vettel и Ferrari: en suksess som tillot den tyske sjåføren å konsolidere sitt lederskap i F1 verden 2018.

Følg etter ham Lewis Hamilton, hovedpersonen i det store comebacket: scoret i de første hjørnene fra Kimi Raikkonen (straffet med 10 sekunder og endte på 3. plass), han var på 18. plass og krysset målstreken andre.

F1 verdensmesterskap 2018 - British GP Report Cards

Sebastian Vettel (Ferrari)

Fortjent seier vunnet Sebastian Vettel a Silverstone: flott start, flott forbikjøring i finalen mot Bottas og en Ferrari veldig raskt under alle forhold.

For lederen F1 verden 2018 Dette er den andre suksessen i de fire siste Grand Prix og den fjerde pallen i de fem siste løpene.

Lewis Hamilton (Mercedes)

Lewis Hamilton han ville ha endt på andreplass selv uten en ulykke med Raikkonen i starten: Vettel var raskere i dag.

Etter å ha tatt pole position i går (for fjerde gang på rad i Silverstone, femte de siste seks årene) og etter en dårlig start (innhentet av Vettel og Bottas) ble han slått ned av Raikkonen og havnet på 18. plass. Et eksepsjonelt comeback som skaffet ham andreplassen, femte strake hjempall på Grand Prix og andreplass i topp XNUMX i de tre siste løpene i mesterskapet. World F1 2018.

Kimi Raikkonen (Ferrari)

Kimi Raikkonen ble rettferdig straffet 10 sekunder for å slå Hamilton i starten, men klarte likevel å ta tredjeplassen, ledsaget av en veldig interessant duell med Verstappen.

For Iceman er dette den tredje pallen på rad i F1 verden 2018: fortjener enda et års kontrakt med Ferrari for brillene han bringer til Cavallino ...

Valtteri Bottas (Mercedes)

Valtteri Bottas han kunne lite mot en Ferrari så raskt: han klarte å komme foran Vettel med flere runder, men ikke mer.

Finsk sjåfør Mercedes ferdig Britisk fastlege på fjerde plassering: tredje påfølgende Grand Prix uten pallplass ...

Ferrari

Ingen konspirasjon Ferrari mot Mercedes a Silverstone: Vettel vant fortjent Britisk fastlege og Raikkonen erklærte seg skyldig i hendelsen med Hamilton.

Sannheten er at syv år senere vendte Cavallino tilbake for å erobre Storbritannia: dominans bekreftes av tilstedeværelsen av to røde på pallen.