F1 2017 - Ricciardo vinner uventet Aserbajdsjan Grand Prix i Baku - Formel 1
Formel 1

Daniel Riccardo (Red Bull) vant uventet Aserbajdsjans Grand Prix i Baku. Eksempel? Lance Stroll endte på tredjeplass med Williams ...

Det var det Aserbajdsjans Grand Prix fantastisk. Riccardo Vant Baku rapporterer om Red Bull foran alle etter nesten ni måneders faste. Fullfør pallen Valtteri Bottas с Mercedes og fantastisk Lances tur с Williams (et lag som kommer tilbake til "topp tre" mer enn et år senere).

Sebastian Vettel (4 ° C Ferrari) ble bøtelagt med en stopp og gå for buffering Lewis Hamilton (5. plass ved målgang) og XNUMX plass Fernando Alonso som han ga McLaren den første, etterlengtede, peker inn F1 verden 2017.

F1 World Cup 2017 - Aserbajdsjan Grand Prix i Baku: resultater

Valtteri Bottas

Valtteri Bottas etter vår mening, den moralske vinneren Aserbajdsjans Grand Prix... Uten skaden som ble påført i begynnelsen av løpet i en kollisjon med Raikkonen, ville den finske sjåføren nesten helt sikkert ha klart å klatre til det øverste trinnet på pallen.

Riccardo

Det er fra Malaysias Grand Prix 2016 Riccardo и Red Bull de vant ikke et faktisk løp for F1 verden. Den australske rytteren lyktes med dette og utfordret det upåklagelige løpet, som først ble ødelagt av et tidlig stopp i gropene på grunn av rusk i luftinntakene i bremsesystemet.

Lewis Hamilton

Lewis Hamiltonhelt uskyldig i manøvren der Vettel rørte ham, viser seg alltid å være den andre i rangeringen F1 verden 2017 men 14 poeng mindre enn den tyske sjåføren Ferrari. En ufortjent femteplass for en demonstrerende rytter – selv med en stang gal - å kunne komme trygt på pallen.

Sebastian Vettel

Un Aserbajdsjans Grand Prix glem for Sebastian Vettel: Når han støter på Hamilton, blir han hovedpersonen i nok en misforstått manøver, som bevisst støter på sin britiske rival. For lederen F1 verden 2017 10 sekunder stopp og gå (som fratok ham sjansen til å bestige pallen) og 3 poeng mindre på "førerkortet". Ikke sant.

Mercedes

La Mercedes vant ikke Aserbajdsjans Grand Prix, men kan fortsatt være fornøyd med løpet Baku: andre og femte plass, noe som gjorde at det teutoniske teamet kunne konsolidere sitt lederskap i F1 verden 2017 med 24 poeng på Ferrari.